Moni Agi-Kotkalainen oli ilmottautunut KSSK:n agikisoihin. Tässä lauantain satoa...

Mini1 luokassa hyppärillä starttasivat Marjut ja parson Luca. Hienosta radasta huolimatta heille hylky. Agiradalla puolestaan kirmasivat Jasmin ja wecope Bella. Harmittavan yhden riman päässä oli nousu kakkosluokkaan, ensi kisoissa sitten!

Medi1:ssä kisauran starttasi cocspa Siiri lainaohjaajan eli allekirjoittaneen kanssa. Hyppäriltä ihan kelvollinen tulos ja agiradalta harmittava riman pudotus. Siirin kisaura alkoi todella hienosti. Radat löytyy täältä. Myöskin turbocockeri Judy aloitti kisauran hienolla hyppärin nollavoitolla!! Onnea Marjut ja Judy!

Maxi1:ssä molemmilla radoilla starttasivat slapko Usma ja Jaanet sekä belpat Rico ja Kati. Hallissa oli kamalasti hajuja, jotka veivät Usmaa molemmilla radoilla aina silloin tällöin, mutta välissä oli hienoja pätkiä. Rico teki kaksi hienoa rataa. Hyppäriltä ohjaajan virheestä hyl ja agiradalta 5vp ja sijoitus 4. Ricon radat täällä. 

Maxi2 luokassa päivän potin räjäytti Tommi ja beauce Luna. Heidän hienot radat kruunasi nousu 3-luokkaan. Onnea Tommi ja Luna!!

 Edit: Lauantain tulokset löytyy täältä.

Terkuin: JohannaP