Pääsiäismaanantaina 25.4. oli lähtö Purinalle hiihtelemään. Autoon kömpi allekirjoittanut tappijalkaduon kanssa. Matkalla kurvattiin kyytiin myös Kati ja Rico. Treffit oli myös sovittu Terhin kanssa, joka jäi Ansan kanssa ajelemaan meidän perässä kisapaikalle.

Maxi 1 aloittivat urakan tällä kertaa meidän tiimin osalta. Purinalla oli napakat aikataulut ja radat pyörivät kahdessa kehässä. Kati ja Rico starttasivat ensin Anne Viitasen radalle ja kirmasivat hienon  nolla tuloksen, kaikesta epänormaalista jännityksestä huolimatta...  Samoin tekivät myös Terhi ja Ansa toisissa kisoissaan. Siis ratavirheettömästi he myös juoksivat mutta muurin kohdilla Ansa törmäsi Terhin jalkaan, josta ikävä kyllä heilahti tuomarin käsi ja vitonen rapsahti..  Mutta upea aloitus molemmilta maxi koirakoilta. Minä olin kameran takana, todistusaineistoa: Kati&Rico ja Terhi&Ansa

Seuraavaksi maxit siirtyivät Kari Jalosen tuomaroimalle radalle. Molemmille koirakoille tältä radalta HYL. Terhin ja Ansan rata meni kokonaan meiltä ohi, kun suoritettiin videoanalyysiä Katin ja Ricon radasta ja oltiin muka koko ajan valmiudessa kuvaamaan kun Terhi starttaa...  Toiselle radalle Risto-Raakkel oli kerännyt ylimääräiset kierrokset jostain ja sillä oli... Noh, kovasti hauskaa...  Kuinka hauskaa, katsokaa itse...

Peetu starttasi tiukalla aikataululla molemmille 2-luokan miniradoille, vain puoli tuntia oli ratojen kävelyssä väliä. Ensimmäisenä meillä oli myös Anne Viitasen rata. Peetu lähti pinkomaan minkä tapeillaan taas pääsi ja kirmasi nollaradan.  Kyllä olin tyytyväinen maalissa. Tältä radalta rapsahti myös meidän toinen LUVA sijoituksella 4.

Seuraavaksi oli ohjaajan aika pistäytyä mehupisteellä ja opetella seuraava Kari Jalosen rata, jossa oli meille haastava alku... Puomin pää kahden ensimmäinen hypyn takana. Mutta jo yhden hyvän nollan "rohkaisemana" otin pienen riskin ja päätin jättää Peetun lähtöön, jotta saisin hieman etumatkaa. Tälläkin radalla Peetu oli oikein hyvä ja viiletti taas nollilla maaliin sijoittumalla toiseksi! Ihan uskomatonta!!  Seuraavaksi jäätiin jännäämään riittikö aika ja saadaanko me SERTI.. Kaikeksi yllätykseksi, kisakirjaa hakiessa oli sinne merkitty vaan kaksi LUVAA. Ihmettelin siinä asiaa ja kävin myös ilmopisteestä asiaa kysymässä. Ei sertiä... Tyydyin vastaukseen ja olin tyytyväinen kahdesta hyvästä radasta. Kunnes seuraavana päivänä alkoi "painostus" seurakavereilta ottaa yhteyttä kisajärjestäjään, oliko todella, että me ei sertiä saatu.. Muutaman päivän selvittelyn jälkeen se oli selvää, Kari Jalosen radalta SERTI ja siirto 3-luokkaan!  Peetun radat löytyy myös täältä.

Tulokset 1. ja 2.-luokat

Oli hurjan hauska ja upean aurinkoinen päivä!

t: Johanna