Pari vuotta sitä mietittiin, kolmantena osallistuttiin...

Joukkueessa mukana Marjut & Vimma, Johanna + Molly & Peetu ja Jonna & Zorro.

Suunnattiin 10.7. helteiseen Lappeenrantaan ja agirodun joukkueviestiin. Lähtökohtaisesti lähdettiin pitämään hauskaa ja siinä onnistuttiinkin. Omaa hauskaa aiheutti myös tappitiimi Molly & Peetu... Ensinnä Molly tuuletti helteessä ikeniä..

Ja tämän jälkeen he suorittivat omatoimisen verryttelyn karkaamalla häkistään...  Muutaman kierroksen ehtivät 1. radalla pyörähtää, kunnes ehdin kuulutuksen kuultua juosta paikalle..

Kun asiaan päästiin eli radalle sujui X-Terrorseilla homma kun tanssi. Molly, joukkueen möllivahvistus, sai alottaa ja tasaisen varmasti pyllersi eteenpäin ja hienolla nollalla maaliin. Seuraavaksi lähti tuulen nopea Vimma. Ja vimmatulla menolla myös Marjut ja Vimma nollalla maaliin. Kisa- ja treenitaukoa pitänyt Zorro oli juoksuvuorossa kolmantena. Muutaman kaarroksen kautta myös upeasti Jonna ja Zorro nollalla maalissa. Viimoisena matkaan starttasi Peetu ja parhaansa yritti pikkupötkö. Myös Peetu suoritti radan virheittä.  

Hyvä me!! Tässä vaiheessa oltiin kamalan tyytyväisiä itseemme ja oltiin saatu tavoite täytettyä, pidettiin hauskaa! Koirien jäähdyttelyn jälkeen alettiin pakkaamaan autoa ja suuntaamaan helteestä kotia kohti. Tässä vaiheessa kuitenkin käski kuulutus myös X-Terrors joukkueen valmistautua palkintojenjakoon...  Pienessä epäuskossa hiivittiin kentän puolelle ja niin se vaan oli, X-Terrors sijoittui kolmanneksi!

Kyllä lähti hyvällä mielellä x-rotujoukkue ajelemaan kotia kohti, edelleen yhtä epäuskoisena tapahtuneesta. Videotodisteita kuvasi Jasmin, Kiitos! X-Terrors agirodussa.