Demi: Kääpiösnautseri väriltään musta-hopea. Syntynyt 12.4.2006,Hattula Pekolan kylä. Agility aloitettiin alkeiskurssilla 2007 tammikuussa,eli Demi oli 9kk vanha. Laji vei mennessään sekä ohjaajan mutta ennenkaikkea koiran. Kisaamme mini3-luokassa.

Ensimmäiset viralliset kisamme oli 9.3 2008,huonolla menestyksellä. Yhteistyö saatiin muutaman virallisen startin ja monen möllikisan jälkeen toimimaan loistavasti Porvoossa 23.6.2009 sijalla 3. Heti seuraavassa kisoissa Kouvolassa toinen nolla ja kolmas vielä Lappeenrannassa ja samoissa kisoissa startti kakkosissa. Kakkosissa viihdyimme 10 startin verran,välissä oli monen kuukauden tauko koska käytin koiramme sterilisoitavana. Lappeenrannassa taas SERT ja menolippu kolmosluokkaan kouraan. Ekoissa kisoissa heti nolla,mutta sitten otettiin kisataukoa ja opeteltiin kepit alusta uudestaan ja tein koirastani keppi ja keinuhullun. Kolmosissa on nyt useampi startti takana ja nyt alkaa hyvin vasta sujumaan,kunhan muistan ohjata.

Demi on luonteeltaan oikea,kunnon vanhanaikainen snautseri,vieraat ei kiinnosta ja niitä kohtaan ollaan varautuneita,mutta ei kuitenkaan liian. Muutama poikkeus löytyy,jotka ovat olleet Demin kanssa tekemisessä ihan pienestä pitäen. Tekeminen on hauskaa,mutta jos komennat liian kovasti niin koiran keskisormi nousee hetkessä pystyyn. Demi on omapäinen koira ja omaa suuren-suuren egon,mutta on kuitenkin äidin-kulta. Tasaisen ärellä luonteella on helppo tietää että millä tuulella koira on. Kotona Demi tekee minun kanssa joka asian,niin täyttää astianpesukoneen,laittaa pyykkejä että saunoo kanssani,välillämme on vahva side ja Demi on minun elämäni koira. Jos olisin koira olisin kuin Demi :)

Seuraavat kisat Kouvolassa 10.4,Mikkeli 17.4 ja Janakkala 25.4

Enna: Kääpiösnautseri väriltään valkoinen. Syntynyt 19.3.2007,samaisessa Hattulassa Pekolan kylässä. Ennan kanssa ei ollut edes tarkoitus aloittaa agilityä,mutta toisin kävi,menimme alkeiskurssille kun saimme peruutuspaikan ja kyllä kannatti Enna oli seuramme vuoden 2010 agilitytulokas. Kisaamme täällä hetkellä mini2-luokassa.

Kisaamisen aloitimme samaisessa Porvoon kisoissa mistä Demi sai ekan nollansa. Ennan tulokset ei nyt hirveen ihmeelliset olleet. 4 starttia vain vuonna 2009,ihan vain kisakokemuksen takia ja 2010 tauon jälkeen jolloin siis opeteltiin kepit uusiksi aloitimme kisaamaan kunnolla. Esimmäinen nolla 24.4 Janakkalassa,seuraava elokuussa Kotkassa ja turha hyppynolla partasuiden mestaruuskisoissa myös elokuussa ja viimeinen nolla taas Kotkassa piirinmestaruus viikonloppuna ja kakkosiin nousu. Eka kakkosluokan startti Purinalla 7.11.2010 toikin jo ekan nollan ja nyt ollaan taas vähemmän kisattu talvi aikana.

Kaikki ketkä ovat tavanneet Ennan tietävät millainen pikku rinsessa ja THE BLONDI hän on. Agiseuramme vauva (pitäähän semmoinen olla joka seuralla). Enna ei ole sitten luonteeltaa ollenkaan snautseri. Rakastaa kaikkia ihmisiä ja koiria ja on arka. Sen takia Ennan kanssa agility on ollut vaikeampaa kuin Demin kanssa koska ikinä et tiedä millä päällä Enna on ja mikä tänään pelottaa. Enna myös ei samalla tavalla syty esteistä vaan Ennan lemppari on kaninnahka. Enna on meidän isännän koira,eikä kotona minusta paljon perusta,mutta kun laitan ulkovaatteet päälle tai otan nameja käteen saan myös blondin seurakseni. Ennassa erikoista on myös se että hän ei osaa kunnolla haukkua.

Seuraavat kisamme: Mikkeli 16.4

Kuulumisiamme voi seurailla myös omasta blogistamme partaneiditdemijaenna.blogspot.com/

 

terveisin. Käppänäkartturi Tanja Puhakka