Hei Agi-Kotkalaiset!!!

Nyt muistuttelua seuraavista asioista:

27.7. MÖLLIKISAT Heinlahden kentällä. Ilmoittautuminen alkaa 17.30. Talkoolista löytyy kontin seinältä. Ensisijaisena järjestely vastuussa on keskiviikon harjoittelijat, mutta käytännössä keskiviikkona on enää maxiryhmä joten muidenkin ryhmien apua kaivataan kipeästi!

2.8. YLEISKOKOUS Heinlahden kentän kerhotiloissa. Aiheena seuran toiminta ja sen parantaminen. Tänne myös kaikki reippaasti mukaan ja ääntä kuuluviin. Laitan ajan kun sen jostain kaivan...

20.-21.8. VIRALLISET KILPAILUT Tänne töihin kaikki kynnelle kykenevät. Lauantaina kilpailee 1- ja 2-luokkalaiset ja sunnuntaina 3-luokkalaiset. Eli hommaa piisaa ihan jokaiselle ja KAIKKIA oikeasti tarvitaan! Vaikka et koko päivää halua/jaksa/pysty olemaan niin vaikka yhden luokan ajan. Työlista tulee kontin seinälle viimeistään elokuun alkupuolella, mutta varatkaa jokainen kalenteriin tuolle viikonlopulle vähän aikaa agille..

Ja elokuun alusta muuttuu harjoitusajat hieman. Keskiviikon ryhmät joudutaan sijoittamaan uudestaan, koska kenttä ei ole Agi-Kotkien käytössä tuolloin. Perjantaille ei kuitenkaan yhtään ryhmää siirretty. Agilityvastaava laittaa toivottavasti pikapuolin ryhmämuutokset teille sähköpostilla.

Osallistukaa, olkaa aktiivisia, näin saamme homman rullaamaan!

Helteistä heinäkuun jatkoa,

Johanna P.