16.4 Enna aloitti ulkokisakauden. Aivan eri koira kuin ahdistavissa halleissa. Ekalta radalta tuli HYL kun irtosi niin hienosti taas sinne putken väärään päähän,mutta vauhti oli se jota lähdimme hakemaan ja sehän löytyi sieltä Mikkelistä.

Toisella radalla oltiin yliajalla 2.,aika olisi riittänyt ilman Ennan "parsonkaarteita". Enna vaan halusi juosta ja juosta suoraan eteenpäin eikä mutkitella. Upeat kepit ja keinu,puomilla oltiin taas hieman epävarmoja mutta selvittiin siitäkin. Hyvillä mielin kotia kohti ja seuraavana päivänä uusinta Demin kanssa.

Demi olikin ihan kierroksilla ollut kotona koko lauantain päivänä ja sama meno jatkui sunnuntaina. Voi sitä riemua kun se pääsi autoon eikä Enna. Koukattiin kuvaaja vielä matkaan ja suunnaksi Mikkeli...taas!

Molemmilla radoilla paljon hankalia vientejä ja ansoja,mutta niistä selvittiin hienosti. Ekalta radalta mamman vitonen kun aloin hätiköimään takaakierron kanssa,hienolla miinusajalla kuitenkin maaliin ja etenemä oli virheestä huolimatta LOISTAVA!!! 3,75,mitä sitten ilman virhettä olisi ollut...anyway vitonenhan se oli ja nollaa hakemaan siis toiselta radalta ja kas,kas...sieltähän se pätkähti viides SM-nolla ja sijoitus hienosti 3. etenemällä 3,78. SERT meni harmittavasti toiselle,mutta hei! Kovatasoisessa kisassa käppänän kanssa kolmansia,ei paha ollenkaan!Meiltä puutuu enää se tuplanolla,mutta näillä vauhdeilla ja innolla ei ollenkaan mahdoton.

Ennan ratoja ei valitettavasti saatu kuvattua,yksin kun olin,mutta Demin ratoja pääsee katselemaan A-rata, B-rata.

Seuraavaksi snautserikaravaani suuntaa kohti Janakkalaa 25.4,Enna tosin vain turistoimaan ja hieman mustasukkasuutta Demissä herättämään ennen ratoja ;)

 

-Käppänät ja kartturi Tanja-